1. hostincovské stretko!

Článok zverejnený 05.04.2004, autor: ()

Verte tomu alebo nie, medzi návštevníkmi Hostinca sa začala spočiatku nenápadná, no potom stále mocnejšia iniciatíva zorganizovať niečo, kde by sme sa všetci pekne postretali a hanblivými pohľadmi sa pookukovali. Ja, ako sám veľký a mocný Annun, som sa na túto "zábavku" spočiatku díval len mierne pobavene, no ako rástla, moje pobavenie sa menilo na zamyslenie, potom zdesenie, zaujatie a nakoniec úplné oddanie veci. A tak sa vec dala do pohybu a už po pár týždňoch prvotného vyjednávania vám prinášam oznam o veciach, ktoré sú, ktoré boli a ktoré budú. Cítim ich totiž vo vode. (ako hovoria angličania, pun definitely intended)

Takže, bude stretko.

Kde? V Slovenskom raji, konkrétne v Autocampe Podlesok, ktorého internetové stránky nájdete tu: http://www.slovenskyraj.sk/atc.html

Kedy? 9., 10. a 11 júla (piatok, sobota, nedeľa)

Prečo? Lebo.

Aké sú podmienky? Celkom jednoduché. Musíte byť aspoň priližne človek a nesmiete sa vyžívať v týraní malých zvieratiek. Ak by ste sa radi zapojili, musíte navštíviť fóra a na tomto mieste na 100% potvrdiť svoju účasť, uviesť svoje celé meno a prípadne prezývku, svoj vek a spôsob ubytovania (chatky, stany - viac info na stránke campingu). Ak máte záujem o chatku, máte na toto všetko čas do konca apríla, pretože chatky sa objednávajú dopredu. Kto príde neskôr, má smolu, alebo spí v stane. Prosím nepíšte tam nič mimo témy, táto časť fóra nie je určená na diskusiu! Ak máte akékoľvek dodatočné otázky, píšte ich sem, alebo mne na email.

Čo sa tam bude diať? No, dobrá otázka. Určite sa plánuje aspoň krátky výlet do okolnej prírody niekedy v sobotu. Inak sa bude hrať Magic the Gathering, AD&D a akékoľvek spoločenské hry, ktoré nám padnú pod ruku, bude sa uťahovať z Annuna, pôjde sa určite aj na pivo a vôbec, bude zábava. Ak nebude pršať. Ak bude, bude vlhká zábava. A blátivá.

Kto každý príde z Hostinca? No, za Hostinec tam budem tam ja (Annun) a Dalcor. Nájdu sa tam ale aj ďalší ľudia, ktorí niečím prispeli, viac informácií nájdete priamo vo fórach.

Kto to celé spískal? Pôvodný nápad samozrejme nebol môj (keďže som od prírody utiahnutý a hanblivý človek) a môžeme sa zaň poďakovať Selarovi a Sad Silence.

Prečo keď pustím vodu, ozve sa "žblnk"? Dobrá otázka, príznávam, ale mimo témy.

No, priatelia a to je myslím všetko. Tak sa skočte pozrieť do fór, zistite si čo a ako a uvidíme sa júli!

 Vyhľadávanie

 Posledné komentáre

Fórum žije! (s básní nijak nesouvisející výkřik)
(Ayaki, 17.03.16 19:49)

Dúha
(Weerty, 23.12.13 13:24)

Všem milencům
(Anonymous, 14.12.13 21:03)

Cudzinec
(Anonymous, 02.12.13 11:06)

 Kalendár

apríl 2024
PUSŠPSN
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Úplný prehľad

Pridať akciu

 Partneri

FantáziaDark ElfSpoločenské hryOZ MastodontSrdce ErineluSteampunk.deever.cz - co uvízlo v soukolíSFF.czKion - nový svet pre DrD