Košice po tretie! (report)

Článok zverejnený 12.07.2005, autor: Kate Nagini Drake (nage[zavinac]annun.sk)

1Kde bolo tam bolo, bola raz jedna dedinka a v nej bývali ľudky. I jedného daždivého dňa sa ľudky pozbierali a zišli sa, aby si uctili... Em... Ehm... Tak nie...

Vážne sme si nechceli nikoho uctiť?

Nie.

No, čo už.

Jedného škaredého daždivého sobotňajšieho popoludnia (11.6.2005) sa Košický fanúšikovia fantasy, sci-fi, hororu, mangy a anime stretli pred Korzom, aby si znovu pokecali, zahrali si karty, D&D, zamysleli sa nad vlastným životom a prehodnotili všetko, čo doteraz urobili, prípadne sa len „nerušene“ najedli a išli spať.

2Košičania sa zase zišli v celkom peknom počte, ja si už bohužiaľ nespomínam v akom presne, a pribudol aj jeden Prešovčan – Saimon – ktorého už teraz, po letnom stretku, pozná aj zopár Bratislavčanov a Čechov. :)

Po necelej hodinke vysedávania a popíjania kadečoho sme boli z Korza vykázaní a nebolo to kvôli hluku ani ničomu podobnému. V Korze mali nejakú akciu, a tak sa menšia kôpka šialencov pobrala do čer.. ehm... do Zlatej bane. Tam sa naplno rozbehla partička Pokémon kariet, ktorá bola rušená len nepríjemnými pohľadmi a poznámkami tých, ktorým vadil cigaretový dym.

3Okrem Pokémonov sa hral aj Tantrix – celkom zaujímavá hra, ktorú odporúčam fakt každému, kto má aspoň minimálne priestorové videnie! Síce trvá istú dobu, kým to človek poskladá, ale dá sa to. Ide o skladanie jednofarebného okruhu zo 6-uholníkov, pričom ďalšie dve farby na týchto útvaroch musia tiež pasovať. Je to dosť šialené...


4Niektorí si zahrali stolnú hru, ktorej názov som akosi zabudla, ale viem, kto ju hral – Leovin Elven, Lochness42 a Cerebro. Chcem sa teda poďakovať Cerebrovi za to, že bol ochotný doniesť hry a zabaviť niektorých zúčastnených.

Niekedy v druhej polovici stretnutia k nám doplachtil aj samotný hostinský Annun s veľmi malými očičkami a veľkou prázdnotou v žalúdku. Napapal sa, zahral Magic, pokecal s Alefom0 a Erkenom a odplachtil domov vyspinkať sa.


5Ďalej sa hralo veľmi vtipné D&D, za ktoré náš drahomilovaný Kleriker takmer „stratil“ hlavu na letnom stretku. Pomsta je sladká a ja a Silverbow nezabúdame! 8) Ale jednoznačne bola sranda. Tak dobre som sa už dlho nezasmiala a tie hlášky na našom konci stola nemali chybu!

Okolo ôsmej (ak sa nemýlim) sme zdvihli kotvy a išli na autobusovú stanicu odprevadiť Saimona na autobus do Prešova. Mňa bohužiaľ zháňala moja stvoriteľka, takže ešte pred jeho odchodom som sa pobrala domov.

Myslím, že bolo fajn a ospravedlňujem sa za neskorý report, ale asi ste do mňa málo kopali a búchali, preto to tak dlho trvalo. :P

 Vyhľadávanie

 Posledné komentáre

Fórum žije! (s básní nijak nesouvisející výkřik)
(Ayaki, 17.03.16 19:49)

Dúha
(Weerty, 23.12.13 13:24)

Všem milencům
(Anonymous, 14.12.13 21:03)

Cudzinec
(Anonymous, 02.12.13 11:06)

 Kalendár

apríl 2024
PUSŠPSN
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Úplný prehľad

Pridať akciu

 Partneri

FantáziaDark ElfSpoločenské hryOZ MastodontSrdce ErineluSteampunk.deever.cz - co uvízlo v soukolíSFF.czKion - nový svet pre DrD