Cena ISTRON 2006

Článok zverejnený 05.10.2006, autor: ()

Občianske združenie Fantázia a časopis Fantázia vyhlasujú siedmy ročník ceny slovenských fanúšikov fantastiky – ISTRON 2006. Súťaž žánrovo pokrýva oblasť literárnej, výtvarnej a filmovej fantastiky a udeľuje sa vždy za obdobie predchádzajúceho roka. Hlasuje sa v jednom kole v nasledujúcich kategóriách:

Uzávierka hlasovania je 31. 10. 2006

Hlasovať sa dá vyplnením internetového formulára na stránke www.istrocon.sk/istron2006, alebo vyplnením a odoslaním hlasovacieho lístka uverejneného v prílohe časopisu Fantázia č. 37, ktorý je od 5.10.2006 v predaji.

Víťazi Ceny ISTRON 2006 budú slávnostne vyhlásení a ceny im odovzdané na 14. medzinárodnom knižnom veľtrhu Bibliotéka vo výstavnom kongresovom centre Incheba v Bratislave v sobotu 11. novembra 2006 o 13.00 hod.

V súťaži môže hlasovať každý občan Slovenskej republiky bez akéhokoľvek obmedzenia. Za platný bude uznaný len taký neanonymný hlasovací lístok, na ktorom hlasujúci vyznačí nominácie aspoň v troch kategóriách. Hlasovať je možné iba jedenkrát. Hlasovanie sa uskutočňuje formou vyplnenia hlasovacieho lístka v tlačenej alebo elektronickej podobe. Organizátor si vyhradzuje právo nevyhlásiť niektorú z kategórií súťaže v prípade, že za obdobie súťažného roka nie je možné nominovať v prvom kole dostatočný počet súťažných titulov.