Istrocon Martini 2003

Článok zverejnený 31.08.2003, autor: ()

*Cink - "Máte poštu!"
Zlé správy? Ale kdeže! Otvorte leták, vyhrávate zájazd do Floston paradajs! Vezmite si svoj Multipas a možno zachránite aj svet... Ale pozor, Istroplán odlieta už onedlho!

Je to iba päť rokov a z pôvodne bratislavského conu sa stal medzinárodný festival, jedna z najočakávanejších udalostí roka pre všetkých vyznavačov fantastiky v našich končinách. Jeho organizátori, posádka Istroplánu, nadšenci, ktorí pred piatimi rokmi dali Istroplán "do pucu" a pripravili ho na prvý obnovený let - vedia cestujúcim v každom ročníku priniesť niečo nové. Niečo, čo prekvapí aj na všetko pripravených "dinosaurov" a dokonca aj večne nespokojných prispievateľov do kritických internetových diskusií. Tvrdenie, že Istrocony majú nenapodobniteľný štýl a charizmu, určite nie je prehnané. Tak, ako sa na tejto dobrodružnej ceste mení a vyvíja účastník IC, tak sa aj z onej skupinky nadšencov vyvinuli "akční" organizátori, ktorí spoznali recept, ako do programu vybrať tie pravé zložky, ako nájsť správny pomer ingrediencií a správnym spôsobom sa ich naučili namiešať a podávať.
Tak, ako istý Bond, James Bond.
Odhodlaný hrdina, ale aj elegantný zvodca, muž povestný svojou dôslednosťou a precíznosťou, ale aj expert vo vychutnávaní rafinovaných pôžitkov. A každý určite vie, čo je okrem krásnych žien, rýchlych áut a účinných zbraní jeho srdcovou záležitosťou.

"Martini s vodkou. Pretrepať, nie premiešať!"

Špeciálny nápoj, koktail so základom Martini - ušľachtilým mokom, vermutom kráľovskej chuti, s veľkolepým štýlom, vyjadrujúcim radosť zo života. Špeciálny nápoj, pripravený s dôrazom na vyváženosť chutí a vôní, podávaný v správny čas a na správnom mieste.

Tak ako istý Istrocon, Istrocon Martini 2003.
Festival, odhodlaný všetkým ľuďom túžiacim vychutnávať denno-denne "pocit úžasu" ponúknuť špeciálny "nápoj" - program zložený zo stretnutí s priateľmi, ale aj s inak nedostupnými celebritami, program plný zábavy nielen v prednáškových sálach, ale aj v bare a zákulisí, program s množstvom filmových lahôdok, program nielen adrenalínovej zábavy s takmer inteligentnými strojmi, ale aj množstvom užitočných informácií, plodných diskusií a tak trochu aj rôznych ceremónií a oficialít. Program namiešaný a podávaný tak, aby si každý návštevník mohol vychutnať všetky jeho zložky, a pritom, aby mu účasť na Istrocone poskytla čo najdokonalejší zážitok.
Takú rôznorodú a rozsiahlu náplň musí držať pokope pevný a výrazný základ, ktorý však nechá vyniknúť všetky súčasti. Základ, ktorý tak významnej akcii slovenských a českých priaznivcov fantastiky môže poskytnúť len silný partner. Partner ako je MARTINI.
Vezmite si teda svoj Multipas a nasadnite na Istroplán.
Občianske združenie Fantázia a Martini si vás dovoľujú pozvať na Medzinárodný festival sci-fi, fantasy, moderných technológií a nového životného štýlu ISTROCON MARTINI 2003, ktorý sa koná v dňoch 12. až 14. septembra 2003 v SÚZA, Drotárska cesta 46, Bratislava, Slovenská republika.

Vychutnaj si svet Martini na ISTROCONE MARTINI 2003.

 Vyhľadávanie

 Posledné komentáre

Fórum žije! (s básní nijak nesouvisející výkřik)
(Ayaki, 17.03.16 19:49)

Dúha
(Weerty, 23.12.13 13:24)

Všem milencům
(Anonymous, 14.12.13 21:03)

Cudzinec
(Anonymous, 02.12.13 11:06)

 Kalendár

apríl 2024
PUSŠPSN
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Úplný prehľad

Pridať akciu

 Partneri

FantáziaDark ElfSpoločenské hryOZ MastodontSrdce ErineluSteampunk.deever.cz - co uvízlo v soukolíSFF.czKion - nový svet pre DrD